fbpx

Persoonlijk contact

Compleet afgesteld zonnepanelen pakket

Volledig ontzorgt

Energie kosten terug verdienen zonder investering

Boerderij verduurzamen

Uw boerderij verduurzamen, zonder een investering te doen? Om duurzaam ondernemen bereikbaar te maken voor iedere ondernemer, hebben we in samenwerking met een aantal grote banken een constructie opgesteld. Op deze manier kunt u zonder een investering te doen, rendement maken met gebruik van zonnepanelen. Op deze manier bespaart u maar liefst 20 tot 60% op de energiekosten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bereken het rendement met gebruik van onze calculator.

Kom jij in aanmerking voor zonnepanelen zonder investering?

Boerderij verduurzamen met behulp van Zon Zakelijk

 • Wij werken oplossingsgericht en weten raad met elk probleem;
 • De installatie wordt door ons gebouwd;
 • Direct besparen op hoge energiekosten, zonder investering;
 • We kunnen binnen 48 uur goedkeuring ontvangen voor een project.

Bereken uw duurzaam rendement

Vul eenvoudig de calculator in voor een duidelijk overzicht. Heeft u nog vragen over de zonnepanelen, het rendement of duurzaam ondernemer worden? Neem dan gerust contact op. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden omtrent duurzaam verantwoord ondernemen.

Verduurzamen van de boerderij

Boerderij verduurzamen 3

Duurzaam verantwoord ondernemen is een begrip dat vandaag de dag steeds vaker ten gehore wordt gebracht, ook bij boerenbedrijven is duurzaamheid een belangrijk speerpunt. Zo kunt u verduurzamen op het gebied van het productieproces, afval, personeel, vervoer, het pand, het businessmodel of het product.


Door uw boerenbedrijf te verduurzamen, kunt u de uitstoot verminderen, maar tegelijkertijd ook besparen op uw energiekosten. Hiervoor kunt u onder andere gebruik maken van zonnepanelen. Door te kiezen voor zonnepanelen op het dak van uw boerenbedrijf, maakt u rendement zonder een investering te doen. Wij staan voor u klaar.

Boerderij verduurzamen 4
Boerderij verduurzamen
Boerderij verduurzamen 5

Rendement zonder investering

Investeren in zonnepanelen is een duurzame oplossing voor uw bedrijf. U wekt zelf energie op met gebruik van de zon. Op deze manier verduurzaamt u uw boerderij niet alleen, maar bespaart u ook op uw energierekening. Het is een investering, een investering die niet iedereen wil of kan doen. Om duurzaam ondernemen bereikbaar te maken voor iedereen, hebben wij in samenwerking met een aantal banken een speciale constructie opgesteld. Dankzij deze constructie en subsidies is het mogelijk om uw boerderij te verduurzamen, zonder een investering te doen.

Op afbetaling

Door zonnepanelen op afbetaling op het dak te plaatsen, maakt u rendement zonder een investering te doen. Dit wordt vaak verward met leasen, maar er is wel degelijk een verschil. Wanneer u kiest voor het leasen van zonnepanelen, moet u de panelen aan het eind van de leaseperiode weer teruggeven. Dat werkt bij ons anders. Omdat de zonnepanelen zichzelf terugverdienen, houdt dit simpelweg in dat u gratis zonnepanelen op het dak van uw boerderij laat plaatsen.


De zakelijke zonnepanelen blijven van u, pas wanneer ze zichzelf terugverdienen betaalt u een maandelijks bedrag. Bij dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen, waaronder onder andere het plaatsen van de panelen op het dak en het uitvoeren van periodieke keuringen. U heeft ze al na 1,5 tot 2 jaar terugverdiend.

Wij financieren het volgende mee:

 • De zonnepanelen op het dak;
 • De omvormers;
 • Installatie hardware;
 • De installateurs en elektriciens;
 • De periodieke keuringen;
 • De aanpassingen aan uw dak (constructie verbeteringen);
 • De aanpassingen aan uw meter;
 • Het saneren van asbest;
 • De BTW wordt renteloos 6 maanden voorgeschoten totdat u de BTW terug heeft gevraagd.


Rendement berekenen

Benieuwd naar het rendement dat u kunt behalen? Op onze website vindt u een calculator. De calculator geeft een duidelijk inzicht in het rendement dat u kunt behalen. Nadat u de calculator ingevuld heeft, ontvangt u een e-mail met daarin een berekening van het rendement. Wanneer u tevreden bent met het rendement, maken we een afspraak voor het adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek met een van onze adviseurs bespreken we de mogelijkheden en controleren we of de constructie van het dak geschikt is voor het dragen van de panelen.

Bereken uw duurzaam rendement

Neem contact op voor vrijblijvend advies

Meer weten over het verduurzamen van uw boerderij met behulp van Zon Zakelijk? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van verduurzaming van uw boerderij. Nadat u de calculator heeft ingevuld, heeft u een duidelijk beeld van het rendement en de bijpassende mogelijkheden. Een van onze adviseurs vertelt meer over de te behalen opbrengsten. Neem gerust contact op wanneer er vragen zijn over het verduurzamen van de boerderij, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Calculator