fbpx
De beste tips voor duurzaam ondernemen

28 februari 2022

De beste tips voor duurzaam ondernemen 3

Wilt u duurzaam ondernemen? Dat kan op verschillende manieren. Hier leest u de beste tips voor duurzaam ondernemen, zodat u direct kunt starten met het verduurzamen van uw bedrijf. Duurzaam ondernemen brengt namelijk diverse voordelen met zich mee, zoals het besparen van geld. Bij Zon Zakelijk bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van zonnepanelen op afbetaling, zodat u in principe gratis zonnepanelen hebt daar ze zich vanaf het eerste moment al afbetalen.

Duurzaam ondernemen door zonnepanelen van Zon Zakelijk

  • Wij werken oplossingsgericht, voor elk probleem weten wij raad;
  • Direct besparen op hoge energiekosten, zonder investering;
  • De installatie wordt door ons gebouwd;
  • Binnen 48 uur kunnen wij een goedkeuring voor het project krijgen.

Hoe kan een bedrijf duurzaam ondernemen?

Er zijn diverse manieren waarop een bedrijf duurzaam kan ondernemen. Een van de mogelijkheden zijn zonnepanelen. Hierdoor kunt u zeer veel geld besparen op de energierekening. Indien u de zonnepanelen aanschaft op afbetaling, gaan de zonnepanelen zich direct terugverdienen en is het geen aanslag op de bankrekening. U betaalt elke maand een vast bedrag voor de zakelijke aanschaf van de zonnepanelen, wat u direct terugverdient doordat de zonnepanelen direct energie op gaan wekken en dus de energierekening omlaag drukken. Duurzaam ondernemen kan op de gebieden van productie, vervoer, inkopen, afval, personeel, het business model en het bedrijfspand.

Hoe is duurzaam ondernemen ontstaan?

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor duurzaam ondernemen. Dit betekent dat bedrijven groener gaan werken, zodat de impact op het milieu minder wordt. In dezelfde tijd zijn de zonnepanelen steeds verder ontwikkeld, waardoor het tegenwoordig zeer aantrekkelijk is om deze aan te schaffen voor uw bedrijf. Verder kunt u in veel gemeentes subsidie aanvragen voor het verduurzamen van een pand. U kunt er tevens BTW over terugvragen. Dit is tevens de toekomst van duurzaam ondernemen.

Hoe kan ik duurzaam ondernemen?

Wilt u niet achterblijven bij de trend van bedrijven om te verduurzamen? Het is natuurlijk mooi om uit te spreken: dat u duurzaam ondernemer bent. De aanschaf van zonnepanelen om te verduurzamen is al een mooie stap, maar er zijn ook andere zaken die u direct vandaag al kunt doen.

Er zijn diverse punten waar u aan kunt denken bij duurzaam ondernemen. Hebt u nog oude gloeilampen in het pand? Vervang deze dan voor de milieuvriendelijke LED lampen. Spaarlampen zijn ook al een stuk zuiniger dan gloeilampen. Oude apparaten die veel stroom vreten kunnen vervangen worden voor apparaten die duurzamer zijn en ook afval kan goed gescheiden worden. Met deze punten maakt u uw bedrijf al een stuk duurzamer!

Duurzame oplossingen voor uw bedrijf

Er zijn uiteraard diverse opties voor het duurzaam ondernemen, maar zonnepanelen zijn zeker altijd een goede keuze. Wij komen graag bij u kijken of het bedrijfspand geschikt is voor de zonnepanelen, zodat u uw bedrijf op een efficiënte wijze kunt verduurzamen. Vul op onze website direct de calculator in, zodat u inzicht krijgt in het rendement dat gerealiseerd gaat worden. Er wordt aan alles gedacht bij het berekenen van het rendement. Onze adviseur komt tevens graag bij u op locatie.

Wij geven u graag advies Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van duurzaam ondernemen en zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag samen met u kijken naar de mogelijkheden. Om direct een goed overzicht te krijgen, vult u de calculator op onze website in. U krijgt dan een goed overzicht van het rendement. Indien u nog vragen heeft, kunt u ook gewoon contact met ons opnemen. Wij geven u graag meer informatie over duurzaam ondernemen.


Misschien ook interessant:

De beste tips voor duurzaam ondernemen 4

Hoe werken zonnepanelen?

De beste tips voor duurzaam ondernemen 5

Welk zonnepanelen pakket is het beste?

De beste tips voor duurzaam ondernemen 6

Zelf stroom opwekken


Calculator