fbpx

Persoonlijk contact

Compleet afgesteld zonnepanelen pakket

Volledig ontzorgt

Energie kosten terug verdienen zonder investering

Duurzaam ondernemen met uw bedrijf

Wilt u duurzaam ondernemer worden en direct rendement maken, zonder investering? Kies dan voor het leasen van zonnepanelen bij Zon Zakelijk. Door zonnepanelen te leasen kunt u 20 tot 60% besparen op energiekosten. U kunt bij ons zonnepanelen aanschaffen op afbetaling en alles wat verder nodig is voor de installatie en oplevering. Wij helpen u met het verduurzamen van uw bedrijf of boerderij. Via onze calculator kunt u het rendement berekenen.


Duurzaam ondernemer worden?

Direct rendement, zonder investering.

Duurzaam ondernemer met de zonnepanelen van Zon Zakelijk

 • Wij werken oplossingsgericht, voor elk probleem weten wij raad;
 • Direct besparen op hoge energiekosten, zonder investering;
 • De installatie wordt door ons gebouwd;
 • Binnen 48 uur kunnen wij een goedkeuring voor het project krijgen.

Bereken uw duurzaam rendement

Vul eenvoudig de calculator in voor een duidelijk overzicht. Heeft u nog vragen over de zonnepanelen, het rendement of duurzaam ondernemer worden? Neem dan gerust contact op. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden omtrent duurzaam verantwoord ondernemen.

Wat is zonnepanelen leasen?

Duurzaam ondernemen 3

Zonnepanelen op afbetaling kopen wordt vaak leasen genoemd. Dit is echter niet helemaal hetzelfde. Bij gewoon leasen moet u aan het einde van de leaseperiode de zonnepanelen teruggeven. Dit is bij Zon Zakelijk niet het geval.

De zonnepanelen blijven van u, u geeft er echter zelf geen geld aan uit, omdat de zonnepanelen zich direct beginnen terug te verdienen. U betaalt dus maandelijks een bedrag, terwijl de panelen ook geld opleveren. Na 1,5 tot 2 jaar heeft u de zonnepanelen volledig terugverdiend.

De volgende zaken nemen wij voor onze rekening:

 • De zonnepanelen op uw pand.
 • De omvormers.
 • Installatie hardware.
 • De installateurs en elektriciens.
 • De periodieke keuringen.
 • De aanpassingen aan uw dak (constructie verbeteringen).
 • De aanpassingen aan uw meter.
 • Het saneren van asbest.
 • De BTW wordt renteloos 6 maanden voorgeschoten, tot u het heeft kunnen terugvragen.
Duurzaam ondernemen 4
Duurzaam ondernemen 5
Duurzaam ondernemen 6

Kies voor duurzame oplossingen voor uw bedrijf

Als u duurzaam ondernemer wilt worden, is het een goede stap om naar duurzame oplossingen voor uw bedrijf te kijken. Indien het bedrijfspand en dak geschikt zijn voor zonnepanelen, is dit een uitstekende keuze voor het verduurzamen van uw bedrijf. U wekt zelf groene energie op door middel van zonne-energie. Hier staat tegenover dat uw energierekening flink omlaag gaat, waardoor u veel geld bespaart. Het is dus een win-win situatie.

De volgende stap: calculator invullen

Op onze website kunt u de calculator invullen. Hiermee krijgt u direct inzicht in het rendement dat gerealiseerd kan worden met zonnepanelen. Na het invullen van de calculator ontvangt u van ons een e-mail met de berekening van het rendement en de opbrengsten voor de komende 30 jaar. Er wordt hier aan alles gedacht, ook aan eventuele aanpassingen aan het bedrijfspand.

Onze adviseur komt langs op locatie

Wilt u het duurzaamheidsplan doorzetten na het zien van de berekening? Dan kunt u direct een afspraak maken met onze adviseur. De adviseur komt op locatie langs, zodat alles nogmaals doorgenomen kan worden. Ook controleren we of alles goed is ingevuld, zodat de berekeningen helemaal kloppen. Wij ontvangen hiervoor graag een kopie van het constructierapport, zodat onze installateur kan kijken naar de haalbaarheid van de zonnepanelen op het dak van uw bedrijfspand.

Bereken uw duurzaam rendement

Wat is duurzaamheid in een bedrijf?

Duurzaam ondernemen 3

Duurzaam verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker voor bedrijven en door uw bedrijf duurzaam te maken, kunt u de CO2-voetafdruk van het bedrijf verkleinen. Tegelijkertijd kunt u direct besparen op uw energiekosten door zonnepanelen te laten plaatsen. Zodoende maakt u duurzaam rendement zonder investering.


Het verschilt per bedrijf op welke gebieden u kunt verduurzamen. Deze gebieden kunnen bijvoorbeeld zijn: het productieproces, bedrijfspand, vervoer, inkopen, afval, personeel en het business model.

Duurzaamheidstips voor bedrijven

Veel bedrijven zijn al begonnen met verduurzaming. U kunt niet achterblijven met uw bedrijf. Door uit te spreken dat u duurzaam ondernemer wilt worden, maakt u alvast een begin.

We geven graag duurzaamheidstips voor bedrijven die groen willen ondernemen. Een milieuvriendelijk bedrijf vervangt bijvoorbeeld zijn gloeilampen voor LED verlichting of spaarlampen. Ook oude, stroomvretende apparaten dienen vervangen te worden voor nieuwe, energiezuinige apparaten. Afval scheiden is ook een absolute noodzaak wilt u het bedrijf duurzaam maken.

Duurzaam ondernemen 8

Neem contact op voor advies

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op het dak van uw bedrijfspand? Bekijk wat de mogelijkheden zijn voor het leasen van zonnepanelen. Vul gelijk de calculator in op onze website om een goed overzicht te krijgen van het rendement en de mogelijkheden. Onze adviseur vertelt u graag welke opbrengsten er te behalen zijn.


Heeft u nog vragen over wat wij doen, het gebruik van zonnepanelen of duurzaam ondernemer worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Calculator