fbpx

Persoonlijk contact

Compleet afgesteld zonnepanelen pakket

Volledig ontzorgt

Energie kosten terug verdienen zonder investering

Wat we doen

Wat we doen

Duurzaamheid zonder directe investering

Duurzaamheid, je kunt er inmiddels niet meer omheen. Waar je ook komt, het gaat er over duurzaamheid, in het nieuws, in de politiek, bij mensen thuis en natuurlijk op de zaak. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te willen verduurzamen.


De één wil de wereld een stukje beter achterlaten, de ander is bang voor de enorm hard stijgende energieprijzen en weer een ander wil zijn geld verstandig investeren. Hierdoor wordt het steeds interessanter om zakelijk zonnepanelen aan te schaffen.


Zon Zakelijk wil er voor zorgen dat verduurzaming voor iedereen bereikbaar is. In deze zoektocht zijn we verschillende proposities tegen gekomen die we samen hebben gebracht tot een geheel, hierdoor heeft u slechts een aanspraakpunt die alles voor u kan realiseren. Bij Zon Zakelijk helpen wij je om jouw bedrijf of boerderij te verduurzamen. Door de subsidies waar u tegenwoordig aanspraak op kan maken, kan het erg voordelig zijn om zonnepanelen aan te schaffen.


Zonnepanelen leasen

Dit is de term die veel gebruikt wordt, echter is zonnepanelen leasen meer een koop op afbetaling of een financial lease constructie. Het grote verschil dat wij maken is dat wij alles mee financieren:


 • De zonnepanelen op uw pand
 • De omvormers
 • Installatie hardware
 • De installateurs en elektriciens
 • De periodieke keuringen
 • De aanpassingen aan uw dak (constructie verbeteringen)
 • De aanpassingen aan uw meter
 • Het saneren van asbest
 • De BTW wordt renteloos 6 maanden voorgeschoten tot u hem heeft kunnen terug vragen

Eigenlijk alles wat er nodig is om de installatie voor u op te leveren en te installeren.

Wat we doen 3
Wat we doen 4
Welke hardware moet ik kiezen?

Het mooie van onze propositie is dat u helemaal niets hoeft te kiezen. Omdat wij werken met grote gerenommeerde banken, hebben zij hun eigen eisen waaraan een installatie moet voldoen. Dit heeft te maken met allerlei keurmerken, garantievoorwaarden en kwaliteit.

De zonnepaneleninstallatie is natuurlijk de eerste 10 jaar het onderpand voor de bank, deze willen dan ook zeker zijn dat er hoge kwaliteit materialen worden gebruikt.

De materialen voor uw installatie zijn dus al voorgeselecteerd en goedgekeurd, dit bespaard u de zoektocht naar een betrouwbare partij. Wij zorgen ook dat uw installatie volledig is gekeurd en de keuringen tijdig worden vernieuwd.

Wat moet u zelf doen?

Uw route naar duurzaamheid start met het invullen van de calculator op onze website. Hier krijgt u direct een inzicht in het rendement welke een zonnepaneleninstallatie voor u kan realiseren.

 • Na het invullen van de calculator krijgt u een e-mail met daarin de berekening van uw rendement en uw opbrengsten over de komende 30 jaar. U kunt hier gelijk eventuele aanpassingen aan uw pand in meenemen, dan worden deze kosten ook in de calculatie verwerkt.
 • Als u content bent met hetgeen u ziet, dan kunt u een afspraak inplannen met de adviseur die contact met u opneemt. Mocht u niet kunnen wachten, dan mag u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.
 • Op locatie zullen wij de berekening nogmaals met u doornemen, wij controleren of alles correct is ingevuld, wat de ligging van uw dak is, of u voldoende oppervlakte heeft en of er nog aanpassingen nodig zijn.
 • Als onze adviseur langs komt, dan ontvangen wij graag een kopie van uw constructierapport. Wij overleggen deze aan onze installateur welke gaat bekijken of uw dak voldoende draagkracht heeft om de komende jaren vooruit te kunnen.
 • Vraag bij uw verzekeraar eventuele verzekeringseisen op, wij zullen uw installatie hierop aanpassen zodat u zorgeloos bent gedekt.

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!

Calculator