fbpx

Persoonlijk contact

Compleet afgesteld zonnepanelen pakket

Volledig ontzorgt

Energie kosten terug verdienen zonder investering

Zonnepanelen leasen voor

uw bedrijf

Wilt u zonnepanelen leasen en direct 20 tot 60% besparen op de energiekosten? Bij Zon Zakelijk kunt u zakelijk zonnepanelen leasen, waardoor u zonder investering rendement maakt én van de voordelen van zonnepanelen geniet. Zonnepanelen leasen is daarom een zeer aantrekkelijke optie als u uw bedrijf of boerderij wilt verduurzamen. Wij regelen alles omtrent de zonnepanelen, u hoeft zelf niets meer te doen. Start direct met het berekenen van uw rendement.


Zonnepanelen leasen

voor uw bedrijf?

Zonnepanelen zonder investering bij Zon Zakelijk

 • Wij werken oplossingsgericht, voor elk probleem weten wij raad;
 • Direct besparen op hoge energiekosten, zonder investering;
 • De installatie wordt door ons gebouwd;
 • Binnen 48 uur kunnen wij een goedkeuring voor het project krijgen.

Bereken uw rendement

Vul eenvoudig de calculator in voor een goed overzicht. Heeft u nog vragen over de zonnepanelen, het rendement of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Zonnepanelen leasen of kopen?

Zonnepanelen leasen voor uw bedrijf 3

Het leasen van zonnepanelen is bij de meeste bedrijven in principe een koop op afbetaling of een financial lease constructie. Het grote voordeel van zonnepanelen leasen via Zon Zakelijk is dat u zonder een euro te investeren, direct rendement maakt. Wij financieren de zonnepanelen namelijk mee. Eigenlijk houdt dit in dat u gratis zonnepanelen op het dak heeft, omdat de panelen zichzelf direct terugverdienen. Door de voordelige subsidies waar u aanspraak op kan maken verdien je de zonnepanelen nog sneller terug. Na 1,5 tot 2 jaar heeft u de panelen al terugverdiend.

Wij regelen de volgende punten voor u:


 • De zonnepanelen op uw pand.
 • De omvormers.
 • Installatie hardware.
 • De installateurs en elektriciens.
 • De periodieke keuringen.
 • De aanpassingen aan uw dak (constructie verbeteringen).
 • De aanpassingen aan uw meter.
 • Het saneren van asbest.
 • De BTW wordt renteloos 6 maanden voorgeschoten, tot u het heeft kunnen terugvragen.
Zonnepanelen leasen voor uw bedrijf 4
Zonnepanelen leasen voor uw bedrijf 5
Zonnepanelen leasen voor uw bedrijf 6

Zonnepanelen leasen zakelijk

Als u een groot bedrijfspand heeft, is zonnepanelen leasen een goed idee voor het verduurzamen van uw bedrijf. Hoe meer zonnepanelen u op het dak legt, hoe meer rendement u behaalt. Dit scheelt allemaal weer op de energierekening, die hierdoor steeds lager wordt. Door zonnepanelen te leasen, betaalt u niet met uw eigen geld voor de zonnepanelen. Dit geld kunt u weer in het bedrijf investeren, om verder te verduurzamen bijvoorbeeld.

Goedgekeurde installatie

Wij zorgen ervoor dat de installatie volledig wordt gekeurd, wat een voordeel is voor de banken. De banken zien de zonnepaneleninstallatie de eerste tien jaar namelijk als onderpand. Wij werken samen met grote gerenommeerde banken, die elk hun eigen eisen hebben waar de installatie aan moet voldoen. Dit zijn diverse keurmerken, garantievoorwaarden en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de installatie hieraan voldoet.

Zonnepanelen leasen kosten

Er zijn diverse kosten die komen kijken bij de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie. Het grote voordeel van het leasen van zonnepanelen, is dat u deze niet direct hoeft te betalen. U betaalt namelijk op afbetaling, waardoor u niet in één keer het hele bedrag af hoeft te tikken. Dit betekent in principe dat de zonnepanelen gratis zijn. Met het rendement verdienen ze zich deze namelijk direct terug. Hierdoor wordt het nog makkelijker om met uw bedrijf duurzaam te ondernemen.

Vul de calculator in

Op onze website kunt u een calculator invullen. U krijgt dan direct een inzicht in het rendement dat de zonnepanelen kunnen behalen. U krijgt na het invullen een e-mail met een berekening van het rendement. Zodra u tevreden bent met het rendement, kunt u een adviesgesprek inplannen met onze adviseur. Deze vertelt u graag meer over de mogelijkheden die te behalen zijn. Onze installateur kijkt graag naar het de constructie van het pand zelf, om te kijken of het dak de panelen kan dragen.

Vul direct de calculator in op onze website voor een goed overzicht. Heeft u nog vragen over de zonnepanelen, het rendement of aanverwante zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Calculator