fbpx

Persoonlijk contact

Compleet afgesteld zonnepanelen pakket

Volledig ontzorgt

Energie kosten terug verdienen zonder investering

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Wilt u zonnepanelen zakelijk aanschaffen voor uw bedrijf en direct besparen op de hoge energiekosten, zonder investering? Bij Zon Zakelijk kunt u zonnepanelen aanschaffen op afbetaling, waardoor u zonder investering direct rendement maakt. Wij zijn u optimaal van dienst. Kies voor het zakelijk aanschaffen van zonnepanelen en bespaar zonder investering 20 tot 60% op uw energiekosten. Bereken via onze calculator uw rendement.

Zakelijk zonnepanelen

aanschaffen voor uw bedrijf

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen bij Zon Zakelijk

 • Wij werken oplossingsgericht, voor elk probleem weten wij raad
 • Direct besparen op hoge energiekosten, zonder investering
 • De installatie wordt door ons gebouwd
 • Binnen 48 uur kunnen wij een goedkeuring voor het project krijgen.

Bereken uw rendement

Bent u geïnteresseerd in duurzaam ondernemen? Vul dan direct op onze website de calculator in en bereken uw voordeel.

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen

Als u zakelijk zonnepanelen wilt aanschaffen, kan dat een flinke kostenpost zijn. Daarom is het een goed idee om de zonnepanelen op afbetaling te kopen. Op deze manier geniet u direct van het rendement van zonnepanelen, maar dan zonder investering.

De zonnepanelen beginnen direct met zichzelf terugverdienen, waardoor uw energiekosten met maar liefst 20 tot 60% dalen. Daarnaast zijn er een aantal subsidies waar u aanspraak op kunt maken, waardoor het terugverdienen nog sneller gaat. Na 1,5 tot 2 jaar heeft u de zonnepanelen al terugverdiend. U kunt uw geld dus gewoon investeren in het bedrijf of boerderij zelf.

Wij regelen de volgende punten als u bij ons zonnepanelen aanschaft:

 • De zonnepanelen op uw pand.
 • De omvormers.
 • Installatie hardware.
 • De installateurs en elektriciens.
 • De periodieke keuringen.
 • De aanpassingen aan uw dak (constructie verbeteringen).
 • De aanpassingen aan uw meter.
 • Het saneren van asbest.
 • De BTW wordt renteloos 6 maanden voorgeschoten tot u hem heeft kunnen terug vragen.
Zonnepanelen zakelijk aanschaffen voor uw bedrijf 3
Zonnepanelen zakelijk aanschaffen voor uw bedrijf 4
Zonnepanelen zakelijk aanschaffen voor uw bedrijf 5

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen als ZZP

Ook als ZZP’er kunt u uiteraard zonnepanelen op zakelijke basis aanschaffen. Het is een verduurzaming van uw bedrijf, ook als u ZZP’er bent. Als u zonnepanelen zakelijk of privé aan wilt schaffen, is het zeer aantrekkelijk om dit zakelijk te doen. De zonnepanelen gelden voor tien jaar als onderpand van de bank, maar doordat u ze op afbetaling heeft gekocht, betalen ze zichzelf. Wij zorgen ervoor dat de installatie volledig wordt gekeurd, wat een vereiste is van de banken.

Calculator voor het rendement

Als u zonnen energie zakelijk op wilt wekken, wilt u natuurlijk ook het rendement weten. Dit kunt u via onze website zeer snel berekenen door de calculator in te vullen. U krijgt dan een e-mail van ons met de berekening. Bevalt het wat u ziet? Plan dan een gesprek in met onze adviseur. Wij komen dan bij u langs om alles nogmaals door te lopen. Ook controleren we ter plekke of alles correct is ingevuld. Bij het bezoek ontvangen we graag een kopie van het constructierapport. Onze installateur kan dan alles door lopen om te bekijken of het dak de zonnepanelen installatie kan dragen.

 

Keuring van de installatie

Wij vragen u om bij de verzekeraar de eventuele verzekeringseisen op te vragen. De installatie wordt hierop aangepast, zodat u altijd hoe dan ook gedekt bent. De keuring van de installatie wordt tevens door ons uitgevoerd. Wij werken samen met grote, gerenommeerde banken. Deze hebben allemaal hun eigen eisen voor de zonnepanelen. Dit heeft te maken met keurmerken, garantievoorwaarden en kwaliteit. Onze installaties worden altijd hier op aangepast, zodat de banken de zonnepaneleninstallatie accepteren. U hoeft bij ons niets te kiezen, alles wordt voor u geregeld.

Vul de calculator in

Bent u geïnteresseerd in zakelijke zonnepanelen? Vul dan direct op onze website de calculator in. We geven u dan direct een goed overzicht van het haalbare rendement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden omtrent de zonnepanelen.

Calculator